Wandtegels

Vroeger werden wandtegels worden voornamelijk gebruikt in badkamers en keukens vanwege de hygiëne en de vochtbestendigheid. Tegenwoordig zijn wandtegels ook onderdeel van de interieur of stijl van een badkamer, keuken of woonruimte. Wandtegels zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld als decoratie een bepaalde sfeer te creëren die u zou willen uitstralen.

Wandtegels badkamer

Wandtegels voor de badkamer werd vaak gezien als bescherming tegen vocht en toegepast voor de hygiëne. Men koos daarom vaak voor een neutrale kleur zoals wit voor de badkamer. Tegenwoordig vormen wandtegels een belangrijk onderdeel in de uitstraling en sfeer van de badkamer. Door de vele keuzes in materiaal, kleur en vormen bent u in staat om uw badkamer helemaal af te stemmen op uw ideeën.

Wandtegels keuken 

Wandtegels voor de keuken vormen een essentieel onderdeel bij het creëren van een specifiek gevoel of uitstraling. U kunt ervoor kiezen dat de wandtegels afgestemd zijn op de keuken of u kunt ervoor zorgen dat de keuken er beter uitspringt. Kortom, er zijn talloze opties aan wandtegels om van uw keuken een blikvanger te maken.

Bel ons op 0229-666312  en neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Onderhoud

HMK S43 Porcellanato impregneer

Voor het impregneren van dubbelhardgebakken-, porcellanato- en andere door en door gebakken tegels, voor binnen en buiten. S43 beschermt tegen intrekken van vet, vocht, olie en vuil. Vlekvorming wordt hierdoor zoveel mogelijk voorkomen, m.a.w. deze kunnen eenvoudiger verwijderd worden. S43 bouwt geen lagen op en maakt het oppervlak onderhoudsvriendelijk. Hierdoor is de dagelijkse verzorging met bijvoorbeeld P15 eenvoudiger en beter uitvoerbaar. De achterblijvende silicone is niet schadelijk voor de gezondheid, daardoor ook toe te passen o.a. in keukens.