Vloerverwarming

Maas Tegels levert vloerverwarming voor elke type tegelvloer. Er wordt vaak gekozen voor een vloerverwarming bij de aanschaf van tegelvloer omdat dit als voordeel heeft dat het zeer een luxe uitstraling aan uw tegelvloer.

Vloerverwarming woonruimte

De woonkamer of slaapkamer zijn belangrijke ruimtes waar vloerverwarming meer dan welkom is. Maas Tegels heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van vloerverwarming en kan ervoor zorgen comfortabel is doordat de warmte gelijkmatig opstijgt. U kunt vloerverwarming zowel als hoofdverwarming of als bijverwarming laten aanleggen onder uw tegelvloer. Tot slot geeft vloerverwarming dat u een comfortabele tegelvloer heeft waar u het hele jaar van kunt genieten.

Vloerverwarming badkamer

Na een douche of bad is het prettig om gebruik te kunnen maken van vloerverwarming. Maas Tegels biedt de juiste oplossing die bij uw badkamer past. De juiste vloerverwarming waar u voor lange tijd van kunt genieten.

Bel ons op 0229-666312  en neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Installatie Technieken

Krimpnetten

Deze methode kan worden toegepast als de afwerkvloer nog moet worden aangebracht. Over de hele vloer worden gegalvaniseerde krimpnetten aangebracht, waaraan vervolgens de vloerverwarmingsbuizen worden vastgemaakt. Hierna wordt er een afwerkvloer aangebracht, waarop de natuursteen of tegels kunnen worden gelegd.Inslijpen methode

Inslijpen methode

Deze methode wordt toegepast als er een afwerkvloer aanwezig is. Het inslijpen van de hoofdverwarming, is alleen mogelijk bij woningen vanaf +/- 1990, waarbij de ondervloer (draagvloer) geïsoleerd is. Het inslijpen is altijd afhankelijk van de kwaliteit van de afwerkvloer.