Vloertegels

Geen ander materiaal heeft zoveel uitstraling, is zo veelzijdig en biedt zoveel comfort en gemak als een tegelvloer. Voor ieder gewenst interieur bieden vloertegels een keur aan mogelijkheden. Van strakke minimalistisch gestylde vloeren tot sublieme houtstructuren. En natuurlijk natuursteen.

Naast de rijke uitstraling is een tegelvloer ook nog eens duurzaam, onderhoudsvriendelijk en in combinatie met vloerverwarming behaaglijke en milieubewust. Wij bieden u vele honderden verschillende vloertegels van verschillende tegelfabrikanten uit alle windstreken van de wereld.

Onderhoud

HMK R155 Grondreiniger (zuurvrij)
Voor het reinigen van sterk vervuilde oude en nieuwe oppervlakken van natuur- en kunststeen, graniet, marmercomposiet, e.d. Verwijdert grondig en snel bouwvuil, cementsluier, oude vergeelde onderhoudsmiddelen, zelfglanswaxen, olie en vet.
Uitstekend geschikt voor gepolijst natuursteen als marmer, solnhofener, travertin enz. Tast de politoer niet aan (zuurvrij). Bij diepzittende olie- en vetvlekken adviseren wij de R155. Als onderhoudsproduct in keukens en zwembaden goed toepasbaar.